Kinderopvang dichtbij
Ben je op zoek naar kinderopvang? Dichtbij OBS De Westhoek kan je hiervoor terecht bij Kibeo Dorpstienden (dagopvang) of Wiedewei Ouddorp (dagopvang en buitenschoolse opvang). Doordat de opvang vlakbij de school gevestigd is groeit je kind op in een vertrouwde omgeving.

Kibeo Dorpstienden
Bij de dagopvang van Kibeo van Dorpstienden wordt elke dag een uitdagende speelomgeving voor alle kinderen gecreëerd, zelfs voor de allerkleinsten. Kibeo’s babyspecialisten geven jouw baby de kans om iedere dag nieuwe dingen te leren. De leuke en uitdagende activiteiten stimuleren de vaardigheden van je baby. Er wordt gekeken naar wat jouw baby al kan én waar net wat extra aandacht aan geven kan worden. Zo ontwikkelt je baby zich op eigen tempo.

Binnen de dagopvang worden ook de peuters uitgedaagd om samen met vriendjes en vriendinnetjes alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel!

Wiedewei Ouddorp
Bij Wiedewei speelt je kind lekker veel buiten! Ook de allerkleinsten spelen veel buiten; lekker kruipen over het gras, blaadjes in de bomen voelen en luisteren naar vogeltjes! Alles is erop gericht om het voor je baby zo fijn mogelijk te maken. Onze babyspecialisten ontvangen je uk met open armen!

Als kersverse wereldontdekker is er voor jouw peuter bij Wiedewei genoeg te beleven! Heerlijk kliederen met zand en water in de modderkeuken en nieuwe structuren ontdekken op het blotevoetenpad. Heel het jaar door gaan we zo veel mogelijk naar buiten. In de herfst stampen in grote regenplassen en in de zomer zandkastelen bouwen!

Je schoolkind kan vóór en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Wiedewei Ouddorp. Door uitdagende, leerzame en vooral toffe activiteiten aan te bieden, kunnen we aansluiten op de interesses en talenten van je kind. Ook maakt je kind op de BSO kennis met allerlei nieuwe spellen en activiteiten. Zo ontdekt je kind nieuwe hobby’s en talenten.

Meer informatie of inschrijven?
Meer weten over kinderopvang bij Kibeo Dorpstienden 3 of Wiedewei Ouddorp? Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of Wiedewei of neem contact op met vestigingsmanager Jeannette Klijn – Breen via j.breen@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder!